Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
English | Francais | Deutch | Italian | Russian
Τεχνικό σεμινάριο ΠΟΜΙΔΑ την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 17, 5 μμ στα γραφεία μας

Μετά την αποδοχή και σημαντική επιτυχία της σειράς των πρόσφατων ενημερωτικών σεμιναρίων της ΠΟΜΙΔΑ, και για να μπορούν τα μέλη μας να προγραμματίζουν έγκαιρα την παρουσία τους, ανακοινώνουμε τη θεματολογία και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων της  περιόδου 2017-2018 και επομένων, που θα διεξάγονται κατά κανόνα ανά δίμηνο, την 1η Πέμπτη του μηνός, από ώρα 5 – 7.30 μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων μας, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, και θα επαναλαμβάνονται ως 5 σεμινάρια ετησίως με την αυτή χρονική διασπορά:

Α. Φθινόπωρο 2017: Δύο θεματικά σεμινάρια:

Πέμπτη 5η Oκτωβρίου 2017: Θεματικό τεχνικό:

*Μέτρα και τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια,

*Θέρμανση και “αυτονόμηση” στις πολυκατοικίες,

*Ηλεκτρονική «Ταυτότητα» κτιρίων,

*Νέα διαδικασία τακτοποίησης αυθαιρέτων, ακυρότητα μισθώσεων.

*Ελεγχος σεισμικής τρωτότητας κτιρίων,

*Δασικοί χάρτες - Εθνικό Κτηματολόγιο,

*Διατηρητέα και ιστορικά κτίρια,

*Αδειοδότηση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

*Αντισεισμική ασφάλιση κτιρίων στο ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων μελών "ΠΟΜΙΔΑ-INTERAMERICAN".

Πέμπτη 7η Δεκεμβρίου 2017: Θεματικό νομικό: Εορτασμός της 10ης Δεκεμβρίου ως Διεθνούς Ημέρας Ιδιοκτησίας (UIPI International Property Day)- H ιδιοκτησία ως ανθρώπινο δικαίωμα -  απαλλοτριώσεις - δεσμεύσεις ακινήτων (περιβαλλοντικές, πολεοδομικές, αρχαιολογικές, διατηρητέα κλπ.), μισθώσεις (επαγγελματικές, κατοικιών, AirBnB κλπ.), δυστροπία ενοικιαστών, αναπροσαρμογή μισθωμάτων, δικαιολογητικά σύνταξης συμβολαίων κλπ.

Β. Ανοιξη 2018: 3 φορολογικά σεμινάρια μαζί με όλα τα επίκαιρα θέματα:

Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018

Πέμπτη 3η Μαίου 2018

Πέμπτη 7η Ιουνίου 2018.

Τα σεμινάρια θα συντονίζει ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς, που θα ενημερώσει και για όλη την τρέχουσα επικαιρότητα των θεμάτων των ιδιοκτητών ακινήτων. Για τις εξελίξεις στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ – INTERAMERICAN θα ενημερώνει ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης του Προγράμματος ασφαλιστικός σύμβουλος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Νίκος Κεχαγιάογλου.

Παρακολούθηση - Δήλωση συμμετοχής: Η παρακολούθηση και το έντυπο ενημερωτικό υλικό της ΠΟΜΙΔΑ είναι δωρεάν για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ αλλά και όσους εγγραφούν μέλη κατά την προσέλευσή τους (ετήσια συνδρομή: 40€*). Συνιστούμε στους ενδιαφερομένους να δηλώνουν συμμετοχή στη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15, mail@pomida.gr ή fax 210 3252470 και να προσέρχονται εγκαίρως για εξασφάλιση θέσης.

πίσω στα νέα