Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
English | Francais | Deutch | Italian | Russian

- ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΤΟΥΣ 2017: 40 ΕΥΡΩ*

* ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ: 25 ΕΥΡΩ !

* ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ: 25 ΕΥΡΩ !

* ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΛΩΝ!

H ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ: 

ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ  

ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ / ΚΑΤΑΘΕΣΗ ή  ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ 

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ή ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ

 

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, Καλή Χρονιά!

Την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους λήγουν πάντοτε οι ετήσιες συνδρομές των μελών της Ένωσης μας και η ισχύς των στοιχείων πρόσβασής τους στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης μελών, δεδομένου ότι οι συνδρομές που καταβάλλονται στο τέλος κάθε έτους καλύπτουν και ολόκληρο το επόμενο ημερολογιακό έτος. Η έγκαιρη καταβολή των συνδρομών στην αρχή κάθε ημερολογιακού έτους εξασφαλίζει την συνεχή εξυπηρέτηση των μελών μας και την αποστολή του τρίμηνου ενημερωτικού περιοδικού μας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ"

Κάθε μέλος μας που καταβάλλει ηλεκτρονικά τη συνδρομή του, λαμβάνει αμέσως username και password εισόδου στη σελίδα Εξυπηρέτησης Μελών ONLINΕ.  Αμέσως μπορείτε  να κατεβάσετε, να εκτυπώσετε και να επεξεργαστείτε μισθωτήρια, να διαβάσετε εγκυκλίους, νόμους και όλα τα δεκάδες χρήσιμα έγγραφα της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ. Επίσης λαμβάνετε και τον αριθμό κλήσης και κωδικό τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Γραφείο Ενημέρωσης Μελών της ΠΟΜΙΔΑ. Τέλος να συμμετάσχετε στα ενημερωτικά σεμινάρια της οργάνωσης, στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Για να λάβετε ΤΩΡΑ αυτόματα username & password για τη σελίδα εξυπηρέτησης μελών και κωδικό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, παρακαλούμε να πληρώσετε τη συνδρομή σας μέσω της ιστοσελίδας μας.  Αν όμως έχετε ήδη καταβάλει τη συνδρομή σας του τρέχοντος έτους αλλά δεν έχετε λάβει τα τρέχοντα στοιχεία πρόσβασης, ζητήστε τα με e-mail από τη Γραμματεία μας, αναφέροντας τα στοιχεία πληρωμής σας.

Μην ξεχνάτε ότι η οργάνωσή μας που υπερασπίζεται τα δικαιώματά σας έχει ως μοναδικό πόρο της τη συμβολική σχεδόν ετήσια συνδρομή των μελών της, γιαυτό και η εκπλήρωση της υποχρέωσης αυτής από όλους μας αποτελεί αναγκαίο όρο επιβίωσής της!

Σας ευχαριστούμε θερμά!      ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ!

 

Ιδιοκτήτη, συνιδιοκτήτη, διαχειριστή ακίνητης περιουσίας,

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και έγκαιρα για όλα τα δικαιώματά σου;

Θέλεις να συμμετέχεις και 'συ στους αγώνες της ΠΟΜΙΔΑ γι' αυτά;

Θέλεις να παίρνεις συμβουλές, υποδείγματα μισθωτηρίων, έντυπα,  και πληροφορίες από τους έμπειρους νομικούς και λοιπούς ειδικούς, να ασφαλίζεις την περιουσία σου με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς και να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες που παρέχουμε προς τα μέλη μας;

Θέλεις να λαμβάνεις το περιοδικό μας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ" κάθε τρίμηνο στο σπίτι σου;

Θέλεις να εκτυπώσεις μισθωτήρια & έντυπα για κάθε χρήση τώρα αμέσως; Να συμμετέχεις στα ενημερωτικά μας σεμινάρια;

Ελα να γίνεις και συ τώρα μέλος της "Ένωσης Ιδιοκτητών Ελλάδος", του κεντρικού και μεγαλύτερου σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ (Σοφοκλέους 15, Αθήνα)!

Είσαι ήδη μέλος μας και θέλεις να πληρώσεις την ετήσια συνδρομή σου και να λάβεις την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ, που αναφέρει τους κωδικούς και όλα τα στοιχεία επαφής σου μαζί μας; Αυτό γίνεται απλά με ένα "κλικ" σε μια από τις τρεις πιο κάτω επιλογές της σελίδας μας! Μπορείς να πληρώσεις είτε με την πιστωτική κάρτα σου, είτε με ταχυδρομική επιταγή των ΕΛΤΑ, είτε με μεταφορά ή κατάθεση σε όποια τράπεζα σε διευκολύνει καλύτερα!

 

Α. ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΕΝΩΣΕΩΣ ΙΔ.ΕΛΛΑΔΟΣ: 40 ΕΥΡΩ (80€ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ)

Η Ενωσή μας παράλληλα με τους σκληρούς αγώνες για τα δίκαια των μελών μας, παρέχει πλέον και σημαντικά αυξημένες υπηρεσίες σ΄αυτά, όπως γραφείο ενημερώσεως και γραμματεία εξυπηρέτησης μελών σε καθημερινή λειτουργία, καθημερινή τηλεφωνική εξυπηρέτηση μελών, πλήρη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με όλα τα υποδείγματα και νομοθετήματα που ενδιαφέρουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων, σεμινάρια για τα ιδιοκτησιακά θέματα και πολλά άλλα που αναφέρονται λεπτομερώς στην ιστοσελίδα μας.
Η ετήσια συνδρομή φυσικών προσώπων είναι 40 ευρώ. Η συνδρομή νομικών προσώπων κάθε είδους (εταιρειών, ιδρυμάτων, σωματείων, ν.π.ι.δ., ν.π.δ.δ. κλπ.) και κατοίκων εξωτερικού (στους οποίους ταχυδρομείται το περιοδικό μας) είναι πάντοτε διπλάσια, ήτοι ανέρχεται σε 80 ευρώ. Δεν καταβάλλεται τέλος εγγραφής μέλους.

Β. * ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 25 ΕΥΡΩ (50€ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ)

 1. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ: Αν επιθυμείτε μια  μονιμότερη συμμετοχή στη δράση και τους αγώνες μας, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους της, μπορείτε τώρα να καταβάλετε 40 ευρώ για το πρώτο έτος και μόνον 25 ευρώ για κάθε επόμενο, (δηλαδή 65€ για 2 έτη, 90€ για 3 έτη κ.ο.κ. και έως 5 συνολικά έτη !  Κερδίζετε δηλαδή τη φροντίδα και διαδικασία πληρωμής των μελλοντικών συνδρομών και τη σημαντική άμεση έκπτωση των 15 έως και 120 ευρώ! 

 2. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ: Επίσης όσοι είναι ασφαλισμένοι ή ασφαλίζονται τώρα στο πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ-ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCAN έχουν δικαίωμα να καταβάλουν κάθε χρόνο μειωμένη ετήσια συνδρομή μόνον 25 ευρώ ! Πληροφορίες από τον αριθμό τηλ. 210 32 13 211 ! 

3. * ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ,ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑμΕΑ και ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ! 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, εκτιμώντας τις περιστάσεις υπό τις οποίες βρίσκονται σήμερα οι ιδιοκτήτες ακινήτων, και ιδιαίτερα οι πλέον ευάλωτες κατηγορίες από αυτούς (άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές και ΑμΕΑ),  αλλά και τα κάθε είδους φιλανθρωπικά νομικά πρόσωπα, τα οποία εμποδίζονται να επιτελέσουν την αποστολή τους και από την βαρύτατη φορολογία επί των ακινήτων τους, αποφάσισε να καθιερώσει ειδική πρόσθετη έκπτωση ύψους 10% για τις συνδρομές τους των ετών 2017 και εφεξής, που καταβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας μας.

Δείτε στον παρακάτω νέο συγκριτικό πίνακα πόσο συμφέρουσα είναι η προκαταβολή συνδρομών, την οποία προτιμά το 50% περίπου των μελών μας, αλλά και η νέα πρόσθετη έκπτωση που καθιερώνουμε για ειδικές κατηγορίες μελών μας:

ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΣΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΕΛΩΝ  

ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ

ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΛΩΝ:
 

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ - MEMBERS LIVING IN GREECE

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΝΟΜIΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ & ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ - MEMBERS LIVING ABROAD

Διάρκεια συνδρομής έως: 

Με ετήσιες καταβολές

Ποσό με ενιαία προκαταβολή

*Ποσό με ειδική έκπτωση 10%

Ποσό με ενιαία προκαταβολή

*Ποσό με ειδική έκπτωση 10%

Ετήσια- 31.12.2017

40€

40

36€

80

72

Διετής- 31.12.2018

80€

65

58,50€

130€ (αντί 160)

117

Τριετής- 31.12.2019

120€

90

81€

180€ (αντί 240)

162

Τετραετής-31.12.2020

160€

115

103,50€

230€ (αντί 320)

207

Πενταετής-31.12.2021

200€

140

126€

280€ (αντί 400)

252

ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ τη συνδρομή σας με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα: 

ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ / ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΛΤΑ / ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

'Η  ΕΛΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, Αθήνα κάθε πρωί 10-2, πλην Σαββάτου, και κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 5-7 μ.μ.  για εγγραφή, πληρωμή με μετρητά η και με την πιστωτική σας κάρτα, και άμεση επί τόπου εξυπηρέτησή σας από τα έμπειρα στελέχη της οργάνωσής μας!

ΟΙ 3 ΤΡΟΠΟΙ ON LINE ΑΜΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΕΤΟΥΣ 2017:

Αποτέλεσμα εικόνας για credit cards

1. ΠIO ΑΠΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ: ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ!

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα MASTERCARD, VISA ή AMERICAN EXPRESS, γίνεται με ηλεκτρονική φόρμα που διαβιβάζεται κρυπτογραφικά (128-bit encryption) μέσω secure servers κατ΄ευθείαν προς την Τράπεζά σας, χωρίς καμιά δική μας παρέμβαση, και χωρίς πρόσθετη δική σας χρέωση! Γι αυτό και η συναλλαγή σας είναι απόλυτα ασφαλής, ευκολότερη, και η εξυπηρέτησή σας άμεση με μιά και μόνον κίνηση και χωρίς καμιά πρόσθετη ενέργεια: 

Συμπληρώστε και στείλτε τώρα την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής-πληρωμής συνδρομής μέσω της πιστωτικής σας κάρτας!  

Χιλιάδες μέλη μας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο εγγράφονται ή/και μας καταβάλουν τη συνδρομή τους κάθε χρόνο με τις κάρτες τους, μέσα από τον ασφαλή server μας, χωρίς ποτέ να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα!!! Η οργάνωσή μας είναι από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα στη λειτουργεία συστήματος πληρωμής μέσω διαδικτύου από το 2002! Για την απλή και άμεση online εγγραφή σας ή καταβολή της συνδρομής σας, προχωρείστε τώρα άφοβα και σεις στην πληρωμή με την πιστωτική σας κάρτα! Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια, διευκρίνιση ή επιβεβαίωση κατά τη διαδικασία της εγγραφής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως με τη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ στο τηλέφωνο 210-3213211, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή στείλτε μας μήνυμα στο στο mail )at( pomida gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

 

2.  ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ:

1. Πρώτα συμπληρώστε σε ένα έντυπο ταχυδρομικής επιταγής των ΕΛΤΑ το αντίστοιχο ποσό  γράφοντας καθαρά πίσω από το απόκομμα, το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σας, και την παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση "Ποστ Ρεστάντ" της Ενώσεώς μας,

ΕΝΩΣΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  Ρ.R. Κ.Τ.Α. ΑΘΗΝΑ 102.00

Καταθέστε την επιταγή αυτή και τα χρήματα στο πλησιέστερο γραφείο ή πρακτορείο των ΕΛΤΑ.

2. Συμπληρώστε και στείλτε τώρα ηλεκτρονικά τη φόρμα εγγραφής - πληρωμής συνδρομής ΕΛΤΑ.

3. Περάστε την απόδειξη κατάθεσης με τα στοιχεία σας στο φαξ 210 3252470 για τον έλεγχο καταβολής του ποσού.

 

3. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

1. Πρώτα καταθέστε ονομαστικά ή μεταφέρετε ηλεκτρονικά το αντίστοιχο ποσό σε όποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Ενωσής μας σας διευκολύνει καλύτερα:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:  GR40 0110 0400 0000 0404 8316 162

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:  GR17 0172 0320 0050 3204 5921 341

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHAΒΑΝΚ:  GR80 0140 2260 2260 0200 2006 872

ΕUROBANK EFG:  GR38 0260 2220 0008  1010 0779 993

ΤΑΧΥΔΡ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ:  GR71 0961 1400 0000  0088 5342 411

2. Συμπληρώστε και στείλτε τώρα ηλεκτρονικά την τραπεζική φόρμα εγγραφής-πληρωμής συνδρομής.

3. Περάστε την απόδειξη κατάθεσης με τα στοιχεία σας στο φαξ 210 3252470 για τον έλεγχο καταβολής.

Τονίζουμε και πάλι ότι αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια, διευκρίνιση ή επιβεβαίωση κατά τη διαδικασία της εγγραφής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως με τη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ στο τηλέφωνο 210-3213211, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή στείλτε μας μήνυμα στο στο mail )at( pomida gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!