Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Προσφορά ασφαλούς σύνδεσης WIFI για AirBnB από τη NOVA για τα μέλη μας!
05/07/2024

Αγαπητοί φίλες, φίλοι, ιδιαίτερα όσοι δραστηριοποιείστε στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Είχαμε κατ΄επανάληψη καταγγελίες από μέλη μας που ενοικιάζουν τα ακίνητά τους σε βραχυχρόνιες μισθώσεις, για θηριώδεις λογαριασμούς παρόχων τηλεπικοινωνιών, που προέκυψαν από τηλεφωνικές κλήσεις εξωτερικού που πραγματοποιήθηκαν παράνομα από φιλοξενουμένους τους μέσω του splitter της σύνδεσης WIFI του καταλύματός τους.

Για το λόγο αυτό η οργάνωσή μας είχε ζητήσει από τον κ. Ορέστη Θεοδωρίδη, CEO του Ομίλου ΤΤ Group, Εξουσιοδοτημένου Αντιπροσώπου προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας NOVA, που υποστηρίζει διαδικτυακά το γραφείο της ΠΟΜΙΔΑ, να δημιουργηθεί για τα μέλη των σωματείων μας ένα προϊόν σύνδεσης στο διαδίκτυο (4G και 5G) που τεχνικά να μας διασφαλίζει από τέτοιες λαθροχειρίες, μη διαθέτοντας την αχρείαστη για εμάς δυνατότητα σύνδεσης τηλεφώνου, και ως εκ τούτου να έχει και χαμηλότερο μηνιαίο κόστος.

Σε απάντηση σας ενημερώνω ότι έλαβα την εξής προσφορά, όχι μόνον για τα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ, αλλά και για τα μέλη των άλλων οργανώσεων ιδιοκτητών και διαχειριστών βραχυχρονίων μισθώσεων, την οποία σας προωθώ, θεωρώντας βέβαιο ότι θα τους είναι ιδιαίτερα χρήσιμη τόσο για την ασφάλεια που παρέχει, όσο και για το μειωμένο κόστος της.

Σημειώστε ότι για κάθε μέλος της ΠΟΜΙΔΑ και των σωματείων ιδιοκτητών/διαχειριστών Βραχυχρόνιων Μισθώσεων το πρώτο μηνιαίο πάγιο θα είναι δωρεάν.

Ο κ. Ορέστης Θεοδωρίδης είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου στο τηλέφωνο  6977277008 για κάθε σχετική ερώτηση, όπως και ο συνεργάτης κ. Κωνσταντίνος Τσιρόπουλος στο 6947878130.

Η εγγραφή μελών στην υπηρεσία αυτή γίνεται με email προς το safedataonlysolution@gmail.com , δηλώνοντας ότι είναι μέλη μας.  

Θα είναι σημαντική επιτυχία για τον κλάδο μας να στηριχθεί ένα νέο προϊόν που δημιουργήθηκε με δική μας υπόδειξη, για να καλύψει μια συγκεκριμένη ανάγκη των μελών μας, κάτι που θα ανοίξει το δρόμο και για άλλες, ακόμη σημαντικότερες πρωτοβουλίες.  

Ο Πρόεδρος

Στράτος Ι. Παραδιάς

Δικηγόρος Α.Π., Πρόεδρος ΠΟΜΙΔΑ & UIPI


From: FR Pagrati2_Reconciliation / CNTROL <Pagrati2_Rec@novastores.gr>
Sent: Thursday, July 4, 2024 8:08 PM  To: Stratos Paradias <stratos@paradias.gr>
Subject: NOVA - ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ & ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

Προς τον κ. Στράτο Παραδιά

Πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ

Ενταύθα

Αξιότιμε κε Πρόεδρε

Ανταποκρινόμενοι σε σχετικό αίτημά σας για τη δημιουργία σύνδεσης παροχής Internet σε διαμονές βραχυχρόνιας μίσθωσης η οποία θα διασφαλίζει τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα διενέργειας τηλεφωνικών κλήσεων, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τα εξής:

  • Είμαστε σε θέση να παρέχουμε την νέα υπηρεσία δεδομένων NOVA SAFE DATA ONLY SOLUTION με ταχύτητες 4G & 5G.
  • H τιμή του μηνιαίου παγίου για το 4G είναι στα 20ευρω (τελική τιμή με φόρους) και παρέχει απεριόριστο ίντερνετ με την μέγιστη ταχύτητα 50 mbps στα πρώτα 200GB.
  • H τιμή του μηνιαίου παγίου για το 5G, όπου αυτό είναι διαθέσιμο,  είναι στα 26ευρω (τελική τιμή με φόρους) και παρέχει απεριόριστο ίντερνετ με την μέγιστη ταχύτητα 100 mbps.
  • Ο εξοπλισμός (router υψηλών ταχυτήτων μέσω του δικτύου της κινητής της NOVA) παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.
  • Η διάρκεια του συμβολαίου είναι 24 μήνες.
  • ΔΩΡΟ για τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ και των σωματείων ιδιοκτητών/διαχειριστών Βραχυχρόνιων Μισθώσεων το πρώτο μηνιαίο πάγιο!
  • Πληροφορίες στα τηλέφωνο 6977277008 και 6947878130.
  • Εγγραφή μελών στην υπηρεσία αυτή με email προς το safedataonlysolution@gmail.com .  

Στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση

Ορέστης Θεοδωρίδης
Business Segment Specialist, T&T Group
Φιλολάου 64, 11633  Αθήνα, M: 6977277008
pagrati2_2@novastores.gr  

πίσω στα νέα