Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - CONTACT US

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ

Σας υπενθυμίζουμε, όπως κάθε χρόνο, ότι την 31η Δεκεμβρίου λήγει η ισχύς των συνδρομών του διαρρεύσαντος έτους και από την 1η Ιανουαρίου η πρόσβαση στη σελίδα μελών, την τηλεφωνική εξυπηρέτηση, την παρακολούθηση του ετήσιου Πανελλήνιου διαδικτυακού Συνεδρίου μας και των ενημερωτικών σεμιναρίων μας γίνεται αποκλειστικά με το εκάστοτε νέο username και το password του επομένου έτους.

Για το λόγο αυτό επισημαίνουμε στα μέλη μας να χρησιμοποιούν μόνον τα νέα στοιχεία πρόσβασης στη σελίδα μελών της ιστοσελίδας μας. Οσοι από συνήθεια επιχειρούν να εισέλθουν στη σελίδα μελών με τα ληγμένα στοιχεία πρόσβασης "μπλοκάρονται" αυτόματα μετά από μερικές ανεπιτυχείς προσπάθειες από το σύστημα ασφαλείας της ιστοσελίδας μας.    

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να κάνουν επανεκκίνηση (restart) του δρομολογητή τους (rooter) ώστε να επιτραπεί η είσοδός τους με την καινούργια ΙΡ που θα λάβουν, και στη συνέχεια να εισέλθουν με τα σωστά στοιχεία πρόσβασης.

Οσοι δεν έχουν τα νέα στοιχεία πρόσβασης μπορούν άμεσα να τα έχουν στη διάθεσή τους με διαδικτυακή πληρωμή της συνδρομής του τρέχοντος έτους, οπότε θα τα λάβουν αυτόματα στον υπολογιστή τους, το tablet ή το κινητό τους. 

Τα μέλη με προπληρωμένη εκπτωτική συνδρομή επομένων ετών μπορούν να πληροφορηθούν από τη Γραμματεία μας τα νέα στοιχεία πρόσβασης όποτε τα χρειαστούν πατώντας εδώ 

Η Γραμματεία μας είναι στη διάθεση όλων για κάθε εγγραφή, πληρωμή και κάθε άλλη σχετική πληροφορία και διευκρίνιση! Τηλ. 210 3213689, 10-4 κάθε μέρα, ή καλύτερα μέσω email ! Nα θυμάστε πάντοτε ότι οι συνδρομές των μελών μας είναι ο μοναδικός πόρος για την επιβίωση της οργάνωσής μας μέσα στις δύσκολες σημερινές περιστάσεις, και τη συνέχιση των αγώνων μας και των επιτυχιών μας. Γι αυτό και στην αρχή κάθε χρόνου όλοι μας πρέπει να είμαστε συνεπείς στην έγκαιρη καταβολή τους!  


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΜΙΔΑ

ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 15 & ΑΙΟΛΟΥ

Το πρόγραμμα εξυπηρέτησης του κεντρικού Γραφείου Ενημέρωσης Μελών ΠΟΜΙΔΑ  έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 15:

* ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ - ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Καθημερινά 10 π.μ. – 2 μ.μ.

* ΤΕΧΝΙΚΗ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τρίτη και Πέμπτη 10 π.μ. - 12 μ.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ (δείτε τους αριθμούς κλήσης στη σελίδα μελών ή ζητήστε τους από τη Γραμματεία, mail@pomida.gr ή τηλ. 210 3213689):

* ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ - ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Καθημερινά 10 π.μ. - 2 μ.μ.

* ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Καθημερινά 2 - 4 μ.μ.

* ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δευτέρα και Τετάρτη 7 – 9 μ.μ. 

* ΤΕΧΝΙΚΗ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τρίτη και Πέμπτη 10 π.μ. - 12 μ.

Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση μελών γίνεται με τον τριψήφιο κωδικό password του τρέχοντος έτους. Τα μέλη λαμβάνουν γνώση των νέων αριθμών τηλεφώνου από τη Σελίδα μελών (είσοδος με τους κωδικούς τους), τα newsletters που τους αποστέλλονται, τη Γραμματεία (τηλ. 210 3213689, 10 – 4 μμ), και την ηλεκτρονική διεύθυνση mail@pomida.gr).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Καθημερινά 10 – 4 μ.μ. Τηλ. 210 3213689 και mail@pomida.gr και μέσω της ιστοσελίδας μας www.pomida.gr

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ:  Τηλ. 210 3230400, 10 - 4 μμ. και insurance@pomida.gr

ΗΛ.ΡΕΥΜΑ-ΦΥΣ.ΑΕΡΙΟ από PROTERGIA: Τηλ. 6985894891 και energy@pomida.gr

ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΩΝ για ανάγνωση και εκτύπωση των εγγράφων και υποδειγμάτων μας: Όλο το 24ωρο - όλο το έτος: www.pomida.gr, με τους κωδικούς εισόδου μελών

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Αποκλειστικά μέσω του mail@pomida.gr.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ: Ευκολότατα μέσω https://www.pomida.gr/gine_melos.php

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για όλα από την ιστοσελίδα μας www.pomida.gr  !!!

Kάντε την σελίδα μας homepage στον υπολογιστή σας, για να είστε ενήμεροι κάθε μέρα!

Είσοδος στη ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΩΝ του www.pomida.gr με τους κωδικούς εισόδου μελών όλο το 24ωρο -Όλο το έτος. Ανάγνωση και εκτύπωση των εγγράφων και υποδειγμάτων της Σελίδας Μελών. Υποβολή ερωτημάτων μέσα από τη Σελίδα Μελών της ιστοσελίδας μας. Θεματολογία: Φόροι Ακινήτων, Δημοτικά Τέλη, Μισθώσεις Ακινήτων, Βραχυχρόνιες Μισθώσεις, Δυστροπία Ενοικιαστών, Τεχνικά-Πολεοδομικά, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΠΕΑ, Εθνικό Κτηματολόγιο, Απαλλοτριώσεις, Διατηρητέα ακίνητα, Συμβολαιογραφικά,  Συνιδιοκτησία-Κοινόχρηστα,  Δασικοί Χάρτες, Ασφάλιση Κτιρίων Μελών, Ρεύμα-Φυσικό Αέριο, Γραμματεία, Γράμμα στον Πρόεδρο.  Ο τρόπος απάντησης (τηλεφωνικά ή με email) είναι στην κρίση του απαντώντος στελέχους του Γραφείου Ενημέρωσης Μελών της οργάνωσής μας και γενικότερα δεν υφίσταται υποχρέωση έγγραφης απάντησης. Γι΄αυτό και σε κάθε ερώτημα να σημειώνετε και το τηλέφωνό σας, για πιο άμεση απάντηση!  . Πριν στείλετε, δείτε μήπως η απάντηση σε κάποιο επίκαιρο ερώτημά σας έχει ήδη αναρτηθεί στο www.pomida.gr !!! Ερωτήματα εκτός φόρμας δεν απαντώνται πλέον, ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στα ερωτήματα των μελών μας. Εγγραφή ή ανανέωση συνδρομής: http://www.pomida.gr/gine_melos.php ! 

Δείτε όλα τα νέα από την ιστοσελίδα μας και τη σελίδα μας στο Facebook pomidagr !

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ: Δείτε εδώ την πλήρη καταγραφή των δικαιωμάτων που αποκτούν οι εγγραφόμενοι στην οργάνωσή μας:

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ»: Ερχεται ταχυδρομικά στο σπίτι σας. Ομως μπορείτε να διαβάστε το νέο τεύχος του περιοδικού μας μέσα από την ιστοσελίδα μας!

ΟΔΗΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ: Τα ταμειακώς ενήμερα μέλη μας μπορούν από εδώ να κατεβάσουν και να τυπώσουν τον Οδηγό μας από τη σελίδα μελών της ιστοσελίδας μας 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΝΥΤΙΜΕ ΤΗΣ INTERAMERICAN! Η ΠΟΜΙΔΑ πρωτοπόρος και στην ασφάλιση κτιρίων των μελών της! Εκπτωση 10% για τα μέλη μας που ασφαλίζουν τις κατοικίες τους μέσω της πλατφόρμας ANYTIME της INTERAMERICAN και 5% για την ασφάλιση των αυτοκινήτων τους! Ενημερωθείτε από εδώ και ασφαλιστείτε online, με απίστευτα χαμηλό κόστος!  

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΜΙΔΑ-INTERAMERICAN. Στο πρόγραμμα αυτό που “τρέχει» από το 2004, τα παλαιά και νέα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ σε όλη τη χώρα ασφαλίζουν με πολύ χαμηλό  κόστος καταστήματα, γραφεία, κοινόχρηστους χώρους και εγκαταστάσεις των πολυκατοικιών, αλλά και κατοικίες και διαμερίσματα,. Επίσης οι διαχειριστές κτιρίων μπορούν και θα πρέπει να ασφαλίζονται για την αστική ευθύνη διαχειριστή και τη λειτουργία  ανελκυστήρα. Αυτό προβλέπεται από όλους τους κανονισμούς πολυκατοικιών, αλλά δυστυχώς ελάχιστοι το τηρούν, με τραγικά ενίοτε αποτελέσματα... Πάρτε άμεσα προσφορά από εδώ! 

ΡΕΥΜΑ & ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PROTERGIA: Για να ενημερωθείτε για την προσφορά της για φθηνότερο ρεύμα και φυσικό αέριο προς τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ και να συνδεθείτε, στείλτε email στο energy@pomida.gr   ! Λεπτομέρειες εδώ: http://www.pomida.gr/revma_energia.php  Όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα και των οποίων τα συμβόλαια λήγουν λόγω  διετίας καλούνται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο energy@pomida.gr για την ένταξη τους στα νέα ισχύοντα κατά το χρόνο λήξης.

Βρείτε μας στο facebook: https://www.facebook.com/pomidagr/

Βρείτε μας στο twitter: https://twitter.com/pomidagr

Βρείτε μας στο instagram: https://www.instagram.com/pomidagr

Βρείτε μας στο youtube: https://www.youtube.com/user/pomidagr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ: Μην ξεχνάτε ποτέ ότι η βασική αιτία της κακοδαιμονίας της ιδιοκτησίας δεν είναι άλλη από την αδιαφορία των ιδιοκτητών για την περιουσία τους και για την οργάνωσή τους... Γι΄αυτό ευχαριστούμε όλους εσάς για την κατανόηση και τη συμμετοχή σας στον αγώνα της οργάνωσής μας, της οποίας οι συνδρομές των μελών της είναι οι μόνοι πόροι επιβίωσής της!


ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ:

ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 15 & ΑΙΟΛΟΥ, 4ος όροφος, Αθήνα 10551
Τηλ. 210 32 13 689 - mail (@) pomida.gr , www.pomida.gr
Τα μέλη της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ελλάδος που εγγράφονται είτε στο γραφείο ενημέρωσης, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εγγραφής από απόσταση με μόνη την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής των 40 ευρώ  για τα φυσικά πρόσωπα, των 25 ευρώ για νέους έως 39 ετών και συγκεκριμμένες κατηγορίες μελών, των 80 ευρώ για τα νομικά πρόσωπα και τους κατοίκους εξωτερικού και της έκπτωσης -10% για συγκεκριμένες κατηγορίες φυσικών και νομικών προσώπων, δικαιούνται και σε άμεση πρόσβαση στην "Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη" της οργάνωσής μας από την οποία μπορούν τα διαβάσουν και να εκτυπώσουν μία μεγάλη ποικιλία μισθωτηρίων, νομοθετικών κειμένων και εντύπων χρήσιμων σε κάθε ιδιοκτήτη ακινήτου.

Μάθε ποιά θα είναι όλα τα δικαιώματά σου ως μέλος μας!    


Γραμματεία ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Τηλ. 210-3213689. Προσοχή: Το τηλέφωνο απαντάται από την υπεύθυνη της Γραμματείας της ΠΟΜΙΔΑ και όχι από το Γραφείο Ενημέρωσης Μελών! Πληροφορίες δίνονται μόνον για εγγραφές, πληρωμή συνδρομών, γνωστοποίηση κωδικών πρόσβασης επομένων ετών εδώ , γνωστοποίηση αριθμού μητρώου μέλους, αποστολή περιοδικού, αλλαγές στοιχείων, και όχι  για ιδιοκτησιακά θέματα αρμοδιότητας του Γραφείου Ενημερώσεως, για το οποίο υπάρχει το παραπάνω ειδικό πρόγραμμα και ωράριο τηλεφωνικής ενημέρωσης!


 

HELP-LINE: Τα ταμειακώς ενήμερα μέλη μας μπορούν,  κάθε μέρα, Δευτέρα έως Παρασκευή, 2-4 μ.μ. (όλο το χρόνο)  καλώντας στον τηλεφωνικό αριθμό και με τον ειδικό τηλεφωνικό κωδικό που είναι γραμμένα στην κάρτα μέλους τους,  ή που έχουν λάβει ηλεκτρονικά κατά την εγγραφή τους, να επικοινωνούν με τα στελέχη του Γραφείου Ενημέρωσης Μελών της ΠΟΜΙΔΑ για σύντομες απαντήσεις σε επείγοντα ερωτήματά τους! 


ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕΛΩΝ! Κάθε εγγραφόμενος αποκτά  αυτοστιγμεί username και password που του δίνει το δικαίωμα άμεσης πρόσβασης, μέρα ή νύχτα, 365 μέρες το χρόνο και μέχρι το τέλος του χρόνου, στην ηλεκτρονική Σελίδα Μελών της ιστοσελίδας μας www.pomida.gr, (δείτε εδώ το περιεχόμενό της απίστευτης αυτής ηλεκτρονικής Βιβλιοθήκης), για ανάγνωση και άμεση εκτύπωση σε pdf πολλών δεκάδων χρήσιμων εγγράφων (νόμων, εγκυκλίων, οδηγιών, υποδειγμάτων, κωδικοποιήσεων κλπ.) που αφορούν την ακίνητη περιουσία, καθώς και υποβολή ερωτημάτων στους ειδικούς μας.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ:  Κατά τον μήνα Αύγουστο κάθε έτους  το Γραφείο Ενημέρωσης ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, εξυπηρετεί τα μέλη ως εξής: Τηλεφωνικά, (με τον τριψήφιο κωδικό του τρέχοντος έτους) καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, 2-4 μ.μ. εκτός από τις ημέρες του δεκαπενταύγουστου, στον γνωστό τηλεφωνικό αριθμό 210 3228500. Διαδικτυακά, με απάντηση στα ερωτήματά σας που υποβάλλονται μέσω της φόρμας υποβολής ερωτημάτων  της Σελίδας Μελών της ιστοσελίδας μας www.pomida.gr  Εγγραφές-συνδρομές: mail@pomida.gr όλο το 24ωρο, καλύτερα με την πιστωτική σας κάρτα!


ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙEΣ

* Ο ρόλος του Γραφείου Ενημερώσεως της ΠΟΜΙΔΑ είναι να πληροφορεί τα μέλη για τις εξελίξεις των θεμάτων που τους ενδιαφέρουν σε ότι αφορά την ιδιωτική ακίνητη περιουσία τους, απαντώντας στα ερωτήματά τους. Οι πληροφορίες αυτές δεν συνιστούν νομικές, τεχνικές ή άλλες συμβουλές, ούτε υποκαθιστούν τους προσωπικούς νομικούς και τεχνικούς συμβούλους των μελών μας, τους οποίους και συνιστούμε να συμβουλεύονται διεξοδικά πριν από κάθε ενέργειά τους, που μπορεί να έχει σοβαρές περιουσιακές συνέπειες σε βάρος τους!     

*Ο Πρόεδρος και τα στελέχη της ΠΟΜΙΔΑ δίνουν ευχαρίστως σύντομες απαντήσεις στα ερωτήματα που τους υποβάλλονται από τα μέλη μας μέσα από τη σχετική φόρμα της Σελίδας Εξυπηρέτησης Μελών On-Line της ιστοσελίδας μας. Οι απαντήσεις για πρακτικούς λόγους αμεσότητας δίνονται και τηλεφωνικά. Γι΄αυτό και πρέπει σε κάθε σχετικό μήνυμα να παρατίθεται απαραίτητα και ο αριθμός τηλεφώνου του ερωτώντος! 


*Η ΠΟΜΙΔΑ μελετά προσεκτικά την πληθώρα των προτάσεων και διαμαρτυριών που της απευθύνουν συνεχώς όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες ακινήτων από όλη τη χώρα, δυστυχώς όμως δεν έχει αντικειμενικά τη δυνατότητα ατομικών απαντήσεων, ιδιαίτερα όταν δεν προέρχονται από μέλη σωματείων της. Τέλος δεν τίθεται θέμα απάντησης όταν οι ενδιαφερόμενοι, παρότι μη μέλη μας, κάτι που εύκολα διορθώνεται από εδώ, αξιώνουν εκ μέρους μας ενέργειες σύμφωνα με τις απόψεις και υποδείξεις τους ...  Η κριτική και η γκρίνια είναι εύκολη και ανέξοδη υπόθεση. Η συμμετοχή στον αγώνα κοστίζει κάτι παραπάνω, αλλά αυτή φέρνει τα αποτελέσματα!!!