Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Συγκέντρωση Ιδιοκτητών στο Ηράκλειο Κρήτης, Δευτέρα 8 Απριλίου, 7 μμ στον Δικηγορικό Σύλλογο
01/04/2019

Η ΠΟΜΙΔΑ και η Ενωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Ηρακλείου Κρήτης πραγματοποίησαν ενημερωτική συγκέντρωση τη Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019, στην Αίθουσα “Σακλαμπάνη” του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, οδός Θεοτοκοπούλου 28, Α όροφος, με θέματα το Εθνικό Κτηματολόγιο, τις εφετεινές φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος, τον ΕΝΦΙΑ, τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, τα δημοτικά τέλη, τους δασικούς χάρτες, τους ανελκυστήρες, τα πολεοδομικά θέματα, και αναφορά σε όλα τα προβλήματα της επικαιρότητας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου Κρήτης κ. Αρης Ροζάκης, η Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Τομέα Ανατολικής Κρήτης κα Ειρήνη Βρέντζου,  η π. πρόεδρος του συμβολαιογραφικού συλλόγου Εφετείου Κρήτης και αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Στέλλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη, ο κ. Μηνάς Σεϊμένης, τοπογράφος, προϊστάμενος του Γραφείου Κτηματογράφησης Ηρακλείου και η κ. Μαρία Μαρκετάκη, δικηγόρος, νομική σύμβουλος του Γραφείου Κτηματογράφησης, οι οποίοι απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων για το Κτηματολόγιο και τα λοιπά επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Την εκδήλωση συντόνισαν ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ  δικηγόρος κ. Στράτος Παραδιάς και ο Πρόεδρος της Ενωσης Ηρακλείου δικηγόρος κ. Κώστας Αράπογλου, Αντιπρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ.

Περισσότερα από την ιστοσελίδα www.enidani.gr της Ενωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Ηρακλείου Κρήτης.

πίσω στα νέα