Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Θερινό πρόγραμμα Ενημέρωσης Μελών ΠΟΜΙΔΑ: "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ" !!!
04/08/2020

Αγαπητά μέλη,

Το Γραφείο Ενημερώσεως της ΠΟΜΙΔΑ προσαρμόζει το ωράριο της θερινής λειτουργίας του καθιερώνοντας για πρώτη φορά γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης καθόλο τον Αύγουστο, καθημερινά 14.00 - 16.00, Δευτέρα έως Παρασκευή,  στο γνωστό αριθμό 210 3228500 και με τον τριψήφιο κωδικό σας έτους 2020, ή μέσω διαδικτύου από τη φόρμα Ερωτήσεων της Σελίδας Μελών της ιστοσελίδας μας www.pomida.gr.  Υπενθυμίζουμε σε κάθε ερώτημα να σημειώνετε και το τηλέφωνό σας, για πιο άμεση απάντηση. Ερωτήματα εκτός φόρμας δεν θα απαντώνται πλέον, λόγω μεγάλου φόρτου ερωτημάτων από ερωτώντες αδιευκρίνιστης προέλευσης.  Πριν στείλετε το ερώτημά σας, συμβουλευτείτε τα νέα της ιστοσελίδας μας, γιατί το πιθανότερο είναι η απάντηση στο ερώτημά σας να βρίσκεται ήδη αναρτημένη εκεί!

Για διαδικτυακές εγγραφές και ανανεώσεις συνδρομών όλο το 24ωρο μέσω www.pomida.gr  πατήστε εδώ.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ μας θα σας εξυπηρετεί μέσω του mail@pomida.gr για διαδικτυακές εγγραφές και ανανεώσεις συνδρομών.

Η αυτοπρόσωπη προσέλευση των μελών μας στο Γραφείο Ενημερώσεως της οδού Σοφοκλέους 15 προγραμματίζεται να επαναληφθεί και πάλι από την 1η Σεπτεμβρίου.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για όλα από την ιστοσελίδα μας www.pomida.gr  !!!

Kάντε την σελίδα μας homepage στον υπολογιστή σας, για να είστε ενήμεροι κάθε μέρα!

Διαδικτυακή ενημέρωση μέσω της φόρμας υποβολής ερωτήσεων της ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕΛΩΝ: 

Τα μέλη μπορούν επίσης να υποβάλλουν μέσω της ειδικής φόρμας της ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕΛΩΝ της ιστοσελίδας www.pomida.gr, σύντομα ερωτήματα στις εξής κατηγορίες θεμάτων: Φόροι και Δημοτικά Τέλη Ακινήτων, Φορολογία Αποδήμων, Μισθώσεις Ακινήτων, Βραχυχρόνιες Μισθώσεις, Δυστροπία Ενοικιαστών, Τεχνικά-Πολεοδομικά, Εθνικό Κτηματολόγιο, Απαλλοτριώσεις, Διατηρητέα ακίνητα, Συμβολαιογραφικά,  Συνιδιοκτησία-Κοινόχρηστα,  Δασικοί Χάρτες, Ενεργειακή Επιθεώρηση, Ασφάλιση Κτιρίων Μελών.

Σε κάθε ερώτημα παρακαλούμε να σημειώνετε και το τηλέφωνό σας, για πιο άμεση απάντηση. Ερωτήματα εκτός φόρμας δεν θα απαντώνται πλέον, λόγω τεράστιου φόρτου ερωτημάτων από ερωτώντες αδιευκρίνιστης προέλευσης, ώστε να μπορούνε να ανταποκρινόμαστε στα ερωτήματα των μελών μας.

Η εγγραφή ή ανανέωση συνδρομής είναι άμεση και ευκολότατη καθόλο το 24ωρο: http://www.pomida.gr/gine_melos.php

Φίλοι ιδιοκτήτες, να μην ξεχνάτε ποτέ ότι η βασική αιτία της κακοδαιμονίας της ιδιοκτησίας δεν είναι άλλη από την αδιαφορία των ιδιοκτητών για την περιουσία τους και για την οργάνωσή τους... Γι΄αυτό ευχαριστούμε όλους εσάς για την κατανόηση και τη συμμετοχή σας στον αγώνα της οργάνωσής μας, της οποίας οι συνδρομές των μελών της είναι οι μόνοι πόροι επιβίωσής της!

πίσω στα νέα