Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Ασφυκτική προσέλευση & μεγάλη επιτυχία στο Τεχνικό Σεμινάριο ΠΟΜΙΔΑ. Τα επόμενα σεμινάρια
28/11/2016

Μετά το Νομικό Σεμινάριο που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στις 10.11.2016, η ΠΟΜΙΔΑ έκλεισε τον κύκλο των ενημερωτικών σεμιναρίων της του 2016 με το Τεχνικό Σεμινάριο, που διεξήχθη στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της, Αιόλου και Σοφοκλέους 15, την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου 2016, στις 5.00-7.30 μμ. με ασφυκτική προσέλευση και μεγάλο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, και με το εξής πρόγραμμα:

1. Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια. Ενεργειακά πιστοποιητικά. Εισηγητής ο Η/Μ ΜΙΤ Δρ. Απόστολος Ευθυμιάδης.

2. Νομιμοποίηση αυθαιρέτων. Ταυτότητα Κτιρίου. Εισηγήτρια η Πολ. Μηχανικός κα Ευφροσύνη Καράμπαμπα.

3. Αδειοδότηση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Εισηγητής ο Πολ. Μηχ./κος κ. Μάνος Κρανίδης.

4. Διατηρητέα Κτίρια. Νομοθεσία και πράξη. Εισηγητής ο Αρχιτέκτων κος Νίκος Χαρκιολάκης.

5. Δασικοί χάρτες. Αναρτήσεις και ενστάσεις. Εισηγητής ο Δασολόγος κος Λευτέρης Καραπιδάκης.

6. Εθνικό Κτηματολόγιο. Αναρτήσεις και ενστάσεις. Εισηγητής ο Τοπογρ. Μηχανικός κ. Τζανέτος Σμυρνής.

Τις εργασίες προλόγισε ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς που ενημέρωσε και γενικότερα τους συμμετέχοντες για όλα τα επίκαιρα προβλήματα των ιδιοκτητών ακίνητης περιουσίας.

Παρακολούθηση – Δήλωση συμμετοχής: Η παρακολούθηση και το έντυπο ενημερωτικό υλικό της ΠΟΜΙΔΑ είναι δωρεάν για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ αλλά και όσους εγγράφονται μέλη κατά την προσέλευσή τους (συνδρομή 2017: 40€). Συνιστούμε στους ενδιαφερομένους να δηλώνουν συμμετοχή στη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15, mail@pomida.gr ή fax 210 3252470, και να προσέρχονται εγκαίρως στην αίθουσα του σεμιναρίου για εξασφάλιση θέσης. 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2017.  Τα επόμενα προγραμματισμένα φορολογικά και λοιπά σεμινάρια της ΠΟΜΙΔΑ θα διεξαχθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων μας, την πρώτη Πέμπτη καθενός από τους εξής μήνες του 2017 και από τις 5.00 έως τις 7.30 μμ.:

2 Μαρτίου - 6 Απριλίου - 4 Μαίου - 1 Ιουνίου - 6 Ιουλίου 2017

Τα ειδικότερα θέματα κάθε σεμιναρίου θα ανακοινώνονται ανάλογα με τις ανάγκες της ενημέρωσης των μελών μας και της τρέχουσας επικαιρότητας γενικότερα. Ειδικότερη ανακοίνωση θα γίνει στο Συνέδριό μας (Σάββατο 28.1.2017, Ξενοδ. ΤΙΤΑΝΙΑ). Τα μέλη μας ειδοποιούνται πάντοτε με ηλεκτρονικό μήνυμα, όμως εμείς επιπρόσθετα συνιστούμε να συμβουλεύεστε τακτικά την ιστοσελίδα μας.

πίσω στα νέα