Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Ενημερωτικά σεμινάρια και εκδηλώσεις της ΠΟΜΙΔΑ
04/11/2019

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 9.4.2020, Γραφεία ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15

Η ΠΟΜΙΔΑ προσκαλεί τα μέλη των σωματείων της την Πέμπτη, 9 Απριλίου 2019, και ώρα 5.00 – 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, σε ΝΟΜΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ για τα φορολογικά και όλα τα τρέχοντα θέματα των ιδιοκτητών ακινήτων:

 

*Το επόμενο ενημερωτικό σεμινάριο της ΠΟΜΙΔΑ θα διεξαχθεί την Πέμπτη,  4 Ιουνίου 2020, από 5.00 - 7.30 μμ. στα γραφεία μας.

*Το Ετήσιο Συνέδριο της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων Αχαίας θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ Πατρών την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019, στις 12 μ..

*Το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ  θα διεξαχθεί το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, στις 10 π.μ. στην Αίθουσα ΕΡΜΗΣ του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, Αθήνα.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ

Η παρακολούθηση και το έντυπο ενημερωτικό υλικό της ΠΟΜΙΔΑ είναι δωρεάν για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ και όσους εγγραφούν μέλη κατά την προσέλευσή τους (ετήσια συνδρομή: 40€). 

Ο χρόνος διεξαγωγής των σεμιναρίων μας γνωστοποιείται έγκαιρα μέσω της στήλης νέων της ιστοσελίδας μας, και με ηλεκτρονικό μήνυμα προς τα μέλη μας. H ημέρα διεξαγωγής τους είναι πάντοτε Πέμπτη (συνήθως την 1η Πέμπτη κάθε δεύτερου μήνα). Αρχίζουν στις 5 μμ. ακριβώς και διαρκούν έως τις 7.30 μμ.  Τα ειδικότερα θέματα κάθε σεμιναρίου προγραμματίζονται ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της ενημέρωσης των μελών μας και της επικαιρότητας γενικότερα.

Στα μέλη μας που ενδιαφέρονται για τα σεμινάριά μας συνιστούμε τα εξής:

*Να συμβουλεύονται τακτικά τις ειδήσεις της ιστοσελίδας μας ως προς τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

*Να δηλώνουν εγκαίρως συμμετοχή σ΄αυτά, ώστε να έχουμε εικόνα της προσέλευσης.

*Να προσέρχονται εγκαίρως προς εξασφάλιση θέσης, λόγω του περιορισμένου χώρου, αλλά και του ότι τα σεμινάρια αρχίζουν πάντοτε στις 5 ακριβώς! 

πίσω στα νέα