Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Επιστολή του Προέδρου ΠΟΜΙΔΑ: Ασφαλίστε την περιουσία σας τώρα με τη μοναδική προσφορά ΠΟΜΙΔΑ-INTERAMERICAN!
03/07/2022

H εξαιρετική προσφορά της «ισόβιας» έκπτωσης 20% στο πλήρες «πακέτο», 10% στο σεισμό, σε συνδυασμό και με μειωμένη ετήσια συνδρομή ΠΟΜΙΔΑ μόνον 25€, μετά από αίτημα της ΠΟΜΙΔΑ παρατάθηκε για λίγο ακόμη χρονικό διάστημα, και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη μας!

 

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι της ΠΟΜΙΔΑ

H ΠΟΜΙΔΑ εδώ και δύο σχεδόν δεκαετίες πρωτοστατεί στην προσπάθεια καθιέρωσης στην χώρα μας ενός συστήματος ασφάλισης των ιδιωτικών κτηρίων με απλό, διαφανή, χρήσιμο και απόλυτα οικονομικό τρόπο, αναγνωρίζοντας ότι η ασφάλιση αποτελεί το μοναδικό χρηματοοικονομικό εργαλείο που υπάρχει παγκοσμίως για την άμεση αποκατάσταση των περιουσιακών στοιχείων ακόμα και μετά από την μεγαλύτερη καταστροφή. Αυτή η πραγματικότητα είναι απολύτως αναγνωρισμένη από όλες τις ευρωπαϊκές οργανώσεις ιδιοκτητών ακινήτων – στις οποίες έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος τα τελευταία 20 χρόνια - οι οποίες έχουν φροντίσει εδώ και δεκαετίες να εξασφαλίσουν αποτελεσματικά ασφαλιστικά σχήματα για να προστατεύσουν τις περιουσίες των μελών τους.

Ποιος είναι ο απώτερος στόχος μας:

 Η ΠΟΜΙΔΑ ήδη από το 2004 διαθέτει για τα μέλη μας ένα μοναδικό ‘’τρισδιάστατο’’ πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιών, επαγγελματικών ακινήτων και κοινοχρήστων χώρων, το οποίο έκτοτε βελτιώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις νέες ανάγκες που προκύπτουν διαρκώς. Επιπλέον, την τελευταία τριετία έχουμε αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για να φέρουμε το θέμα αυτό σε πρώτη προτεραιότητα όσον αφορά την υιοθέτηση από την πολιτεία μέτρων που θα βοηθήσουν τους πολίτες να ασφαλιστούν περισσότερο και καλύτερα. Συμβαίνει το παράδοξο στην χώρα μας, να υπάρχει το υψηλότερο ποσοστό ιδιοκτησίας και ιδιοκατοίκησης στην Ευρώπη, άνω του 80%, σε αντιδιαστολή με το μικρότερο ποσοστό ασφάλισης στην Ευρώπη, περίπου 15%. Οι προτάσεις που έχουμε υποβάλει, που έχουν βρει σε πρώτο στάδιο «ευήκοα ώτα» και θα λύσουν το πρόβλημα, συνοπτικά είναι:Δήλωση 

  • η φοροαπαλλαγή των ασφαλίστρων από το εισόδημα ως ένα σημαντικό κίνητρο προσέλκυσης στην ασφάλιση και
  • η καθιέρωση καθολικής ασφάλισης των κτηρίων έναντι των καταστροφικών κινδύνων που τα απειλούν.

Αυτά τα μέτρα θα θωρακίσουν την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων, θα μειώσουν σημαντικά τα ασφάλιστρα και θα απαλλάξουν το κράτος από την υποχρέωση να καταβάλει αποζημιώσεις για ζημιές από μαζικές φυσικές καταστροφές, επιβαρύνοντας στην ουσία όλους τους φορολογούμενους πολίτες. Η ΠΟΜΙΔΑ θα συνεχίσει να πιέζει προς κάθε κατεύθυνση έτσι ώστε να επιτευχθεί αυτός ο σημαντικός στόχος.

Τι πρέπει να κάνουμε τώρα:

Τώρα όμως κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξασφαλίσουμε τα συμφέροντα των μελών μας. Η πρόσφατη ανακοίνωση στο 39ο συνέδριό μας για σημαντικές εκπτώσεις για τα μέλη μας στην ασφάλιση κατοικίας (20% για το πλήρες πακέτο καλύψεων και 10% για την προαιρετική κάλυψη του σεισμού) δημιουργεί ένα μοναδικό ασφαλιστικό εργαλείο και μια σημαντική ευκαιρία  για τον κάθε ένα από εσάς που θέλει να ασφαλίσει την κατοικία του και τα υπόλοιπα ακίνητά του έναντι κάθε κινδύνου που τα απειλεί.

Δηλαδή το πλήρες πακέτο του προγράμματος ΠΟΜΙΔΑ-INTERAMERICAN κοστίζει σήμερα μόνον 50€ ετησίως για ασφάλιση κτηρίου ασφαλιζόμενης αξίας 100.000€ ενώ με την προσθήκη του σεισμού κοστίζει 130€. Το προνομιακό αυτό ασφάλιστρο θα είναι εξασφαλισμένο για πάντα όσο θα συνεχίζεται η ασφάλιση του κτιρίου!!! Δείτε περισσότερα εδώ.

H εξαιρετική προσφορά της «ισόβιας» έκπτωσης 20% στο πλήρες «πακέτο», 10% στο σεισμό, σε συνδυασμό και με μειωμένη ετήσια συνδρομή ΠΟΜΙΔΑ μόνον 25€, μετά από αίτημα της ΠΟΜΙΔΑ παρατάθηκε για λίγο ακόμη χρονικό διάστημα, και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη μας!

Γι΄αυτό μέσω της επιστολής αυτής προσκαλώ όλους σας, αλλά και όλους τους ιδιοκτήτες που δεν είναι ακόμη μέλη μας, να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο 210 3230400, ή στο  insurance@pomida.gr για να ασφαλίσετε την ακίνητη περιουσία σας με την πρωτοφανή και εξαιρετική αυτή προσφορά μας! Ταυτόχρονα όσοι ασφαλιστούν θα έχουν και το προνόμιο της μόνιμα μειωμένης συνδρομής της ΠΟΜΙΔΑ στα 25€!

Η δύναμή μας είναι η ενότητά μας και η κοινή δράση προς το καλό όλων, κάτι που χαρακτηρίζει την φιλοσοφία της οργάνωσης μας εδώ και πολλές δεκαετίες, με αποτέλεσμα να είμαστε πάντα ο θεσμικός συνομιλητής όλων των κυβερνήσεων στα θέματα της ακίνητης ιδιοκτησίας, και η οργάνωση με τις περισσότερες επιτυχίες για τα συμφέροντα των μελών μας. Με την δική σας συμμετοχή θα συνεχίσουμε αυτό τον διαρκή αγώνα, με πίστη και αφοσίωση στον κοινό μας στόχο της υπεράσπισης των περιουσιών μας!

Αναμένοντας την άμεση ανταπόκρισή σας!

Στράτος Ι. Παραδιάς

Πρόεδρος ΠΟΜΙΔΑ - UIPI

πίσω στα νέα