Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
ΤΩΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΞΙΑΣ 100.000€ ΜΕ 50€ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 30 ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ!!!
05/07/2022

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΜΙΔΑ-INTERAMERICAN

ΤΩΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΞΙΑΣ 100.000€ ΜΕ 50€ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 30 ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ!!!

H εξαιρετική προσφορά της «ισόβιας» έκπτωσης 20% στο πλήρες «πακέτο», 10% στο σεισμό, σε συνδυασμό και με μειωμένη ετήσια συνδρομή ΠΟΜΙΔΑ μόνον 25€, μετά από αίτημα της ΠΟΜΙΔΑ παρατάθηκε για λίγο ακόμη χρονικό διάστημα, και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη μας!

Διαβάστε εδώ την επιστολή του προέδρου της ΠΟΜΙΔΑ για τη μοναδική αυτή προσφορά!

Όπως είναι γνωστό, η ΠΟΜΙΔΑ προσφέρει στα μέλη της από το 2004, ένα υπερπλήρες οπλοστάσιο ασφαλιστικών καλύψεων για τα κάθε είδους κτήριά τους, κατοικίες, καταστήματα, γραφεία, κοινόχρηστους χώρους και εγκαταστάσεις διαχείρισης πολυκατοικιών ή εμπορικών κέντρων. Τα προγράμματα αυτά που περιγράφονται στην ιστοσελίδα μας www.pomida.gr έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Είναι  σχεδιασμένα έτσι ώστε να καλύψουν τις κάθε είδους ζημιές του ασφαλιζόμενου ιδιοκτήτη και όχι τα συμφέροντα τρίτων
  • Έχουν εξαιρετικά χαμηλές τιμές για να είναι προσιτά σε κάθε ιδιοκτήτη
  • Η εξυπηρέτηση σε περίπτωση ζημιογόνου γεγονότος είναι άμεση και προνομιακή.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2022:

Για νέες ασφαλίσεις κτηρίων θα ισχύσουν οι εξής ειδικές εκπτώσεις:

  • Έκπτωση ποσοστού 20%  για τους γενικούς κινδύνους πλην σεισμού και
  • Έκπτωση ποσοστού 10% ειδικά για τον κίνδυνο του σεισμού.

Έτσι ένα κτήριο κατοικίας με ασφαλισμένο κεφάλαιο 100.000€ θα έχει ετήσιο ασφάλιστρο χωρίς σεισμό μόνον 50€ και με σεισμό μόνον 130€!

Επίσης σας θυμίζουμε ότι με την ασφάλιση σας κερδίζετε και 15€ από την ετήσια συνδρομή στην ΠΟΜΙΔΑ, που μειώνεται από 40€ στα 25€!!! 

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα ασφάλισης μελών της ΠΟΜΙΔΑ  έτσι ώστε να καταφέρουμε να μονιμοποιήσουμε και να επεκτείνουμε την έκπτωση μετά από την πάροδο αυτών των δύο μηνών. Θα αποτελέσει μια πολύ μεγάλη επιτυχία δεδομένου ότι αντίστοιχη προνομιακή ασφάλιση δεν υφίσταται στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά!

Μην περιμένετε λοιπόν! Στείλτε τώρα email εδώ ή καλέστε στο 210 3230400!

Δείτε την ομιλία του κ. Νίκου Κεχαγιάογλου, Ασφαλιστικού Συμβούλου της ΠΟΜΙΔΑ, στο 39ο Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ για τη σημασία της ασφάλισης των ακινήτων και τη μοναδική προσφορά για τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ:

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ

πίσω στα νέα