Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Το πρόγραμμα εξυπηρέτησης μελών μηνός Αυγούστου 2023
31/07/2023

Λόγω της θερινής περιόδου και της ετήσιας αδείας της υπεύθυνης της Γραμματείας της οργάνωσής μας και των λοιπών συνεργατών μας, το Γραφείο Ενημερώσεως της ΠΟΜΙΔΑ προσαρμόζει από την Τρίτη, 1 Αυγούστου 2023 το ωράριο της θερινής λειτουργίας του ως εξής:

ΝΟΜΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: Τηλεφωνικά, Δευτέρα έως Παρασκευή, 2-4 μ.μ. (πλην του πενθημέρου 14 έως 18/8/2023),  από το νομικό μας τμήμα για θέματα μισθώσεων και γενικές ερωτήσεις, στον γνωστό αριθμό 210 3228500 και με τον τριψήφιο κωδικό σας του έτους 2023.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: Αποκλειστικά μέσω της Φόρμας Ερωτήσεων της Σελίδας Μελών της ιστοσελίδας μας www.pomida.gr.  Υπενθυμίζουμε σε κάθε ερώτημα να σημειώνετε και το τηλέφωνό σας, για πιο άμεση απάντηση. Περιορισμένη δυνατότητα απάντησης λόγω καλοκαιρινών διακοπών. Ερωτήματα εκτός φόρμας δεν θα απαντώνται πλέον, λόγω μεγάλου φόρτου ερωτημάτων από ερωτώντες αδιευκρίνιστης προέλευσης.  Πριν στείλετε το ερώτημά σας, συμβουλευτείτε τα νέα της ιστοσελίδας μας, γιατί το πιθανότερο είναι η απάντηση στο ερώτημά σας να βρίσκεται ήδη αναρτημένη εκεί!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Αποκλειστικά μέσω του mail@pomida.gr .

ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ: Ευκολότατα μέσω της σελίδας Εγγραφή-Ανανέωση της ιστοσελίδας μας www.pomida.gr, καθόλο το 24ωρο!

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για οτιδήποτε σημαντικό από την ιστοσελίδα μας www.pomida.gr  !!!

Kάντε την σελίδα μας homepage στον υπολογιστή σας, για να είστε ενήμεροι κάθε μέρα!

Το Σεπτέμβριο θα επανέλθουμε με σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων.

Καλό καλοκαίρι !!!

πίσω στα νέα